Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick

Blick

blickar in

i din själ

 

I världar av ljus

möter jag dig

naken

 

här är jag nu

 

här är där

där du är

 

 

ser in 

i

 

 

i dina ögon

som bottnar

i universum

 

älskade du

 

din rymd

är min

min rymd

är din

 

så ta emot mig

när jag kommer

med öppna famnar

 

där ljus är

är kärlek

vår kärlek 

 

icke falsk

 

där ljus är

är icke mörker

 

där

finns bara

ljus och kärlek

kärlek och ljus

älskad?

 

 

älskad i en evighet

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-30 19:10



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så fint diktat om den stora kärleken.
2016-04-04

    ej medlem längre
Vackert
Mvh annokas
2016-04-04

  Gisela Nordell
väldigt fin!
2016-04-04

  Henning Hson
Så bra...
2016-04-01

  Änglaögon
Ljuvliga ord...
2016-03-31

    ej medlem längre
Bra text
2016-03-31

  ULJO
Ljuvligt skaldat
2016-03-30

    ej medlem längre
Jaaa ...

Livet borde alltid
vara

här.
2016-03-30

    ej medlem längre
Orden förtrollar.
2016-03-30

    Birgersdotter VIP
Vacker stark kärlek
2016-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2016-03-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket vacker dikt om KÄRLEKEN !
(en modern version av Höga Visan)

Gillar Mycket.
2016-03-30

  M:tin
Bara så vackert skrivet!!!!!!
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP