Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arv?

 

Arvet efter mor

två fimpar och lite grus 

min styvfar han log

 

Du svek min mor

du svek hennes minnen

du räknar pengar 

 

Jag trodde du var

min far men du var någon annan

du var falsk.

 

Jag saknar ord 

för sådana som du 

pengar har inget värde.

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-31 18:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haikusligt
2016-04-01

  Lars Hedlin
Sant
2016-04-01

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2016-04-01

  mickech
Svek är det värsta som finns!
2016-03-31

  M:tin
Nej, sant, pengar betyder inte allt!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP