Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD OMSLUTER


Tystnaden lyssnar in sig
ljuden är bruset
i bakgrunden
gud hör

Natten är stilla
himlen är svart
sömnen väntar
blott gud är
stilla

Sömnen infaller sig
en varm säng att
sova i lugnt och
stilla och
Gud skänker
oss vila

Det ända som hörs är
nattens återhämtning
den infinner sig
allt blir stilla
gud ger återhämtning

Drömmar av ett evigt liv
återförenas med herren
vår gud och Jesus guds
enfödde son
fyller tron

Allt är möjligt för gud
du ber och han hör
dig det kanske tar
ett tag innan din
bön blir hörd
men misströsta
inte herren är
våran herde
honom inget
fattas

Natten lovar om en
ny morgondag att
finna glädje i
i guds kärleksfulla
rike




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-01 00:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert!
2016-06-25

  Eva Langrath VIP
Vackert
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen