Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en Magdalena här inne. Fyra, tre, två och så var de bara en. Låter som något av Agatha Christie. Hon som skrev 'Liket i prästgården'. Fast på engelska då. Ju mer en lär sig spelar något (ut sin) roll.


Något litet om (att få) spel




En vet inte om det är de,
sådana de är,
om den har rätta ansiktet på sig
och har sig.

Jaget kan inte spela en roll
och det är det bara de som kan
som gör det.

Övriga får kanske nöja sig
med att vara.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-04 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP