Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fågelsången grep tag


Hörde fågelsången

Hörde fågelsången
den grep tag om mig
och kramade mitt hjärta
krampartat
vred sig hjärtat ur dess grepp




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-04-02 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa