Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår?

 

Gryningens ljus

landar mjukt över landskap

över himmelen

 

vackra siluetter

rör det innersta

sjunger fåglarnas sång

 

 

vaknar i ett hjärtas bröst

själarnas törst

kärlekens röst

 

stunden den är min och din

kärleken är vår

och lusten är vår andes dräkt

 

tiden är vår

ja, i det magiska ögonblicket

av en evighet

 

älskad i en evighet

ända till skymningen

 

ja, ända till tidens slut? 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-05 11:55



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
"älska i en evighet" - När tiden tar slut i tidlös rymd omslutna av evig kärlek - det finns inga intressekonflikter egoistiska attityder där (sånt ryms inte med)
2016-04-05

    Birgersdotter VIP
Mjuk och vacker!
2016-04-05

    Dan Myrbeck
Så vacker!
2016-04-05

  Änglaögon
Vacker närhet.
2016-04-05

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-05

  louisegirl
Så vackert
2016-04-05

    ej medlem längre
Du skriver så det känns i hjärtat.
2016-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2016-04-05

  M:tin
Så fin!!!!!!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP