Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackrast

 

som vackrast

naken

i själen

om man törs

klä av

försvaret




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-06 21:03



Bookmark and Share


  Martin Lind
Tycker om bild och text. Så träffande naket !
2016-05-07

  trixas
Fantastisk!
2016-04-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! Våga
släppa all vakt
istället med själen
sin gå i takt!
2016-04-07

  M M Mannheim VIP
En vers som säger mycket utan för många ord. De får orden är så bra sammanflätade att de säger lika mycket som tusentals ord.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP