Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännheta kyssar

 

Jag känner brännheta kyssar på min hud,

när din hud smeker min

och jag glöder, het av kärlek.

 

Jag känner kärlek i dina ögon,

din hud, i allt som är du.

 

För du brinner så vackert,

i mina ögon,

när du skapar kärlek, med ord.

 

Jag känner änglarnas dans,

vindarnas musik, kärlekens ord

och havets berusande vågor.

 

Jag känner,

hur du älskar,

jag känner

din varmaste kärlek.

 

Jag känner,

att jag känner,

vill bara känna du.

 

Jag känner brännheta kyssar på min hud,

när din hud smeker min

och jag glöder, het av kärlek.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-10 21:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kyssar!!!
2016-04-11

  mike irow
vackert
kärleks
dikt
2016-04-11

  Rise Little One
Underbar glödhet...lite annorlunda än din stil innan...
2016-04-11

  Goraxy 89 Orion VIP
PASSIONERAT Ja. . .Man får vara passionerad, glödande, het. Orden är trolldom.... Orden är magi ! Orden föder, Skapar allt som Är - LIVET.

citerar Bibeln: "I begynnelsen var Ordet,och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud."
2016-04-11

    ej medlem längre
Väldigt bra skrivet och man känner kärleken rakt igenom hela texten. En varm het kärlek.
2016-04-11

  mickech
Ljuvlig att läsa, passion som känns!
2016-04-10

  M M Mannheim VIP
En hetta som känns vid läsning av varje ord.
2016-04-10

  M:tin
Vilken fin varm dikt!!!!!!
2016-04-10

  DominiQueen
Underbart hetvarma sinnliga ord...
2016-04-10

  ULJO
Härlig kärlekspoesi
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP