Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vox Dei

Vox Dei
pulchra es
vos    mirabilia
enim     me pacem
requies           mihi
adimplebis me
cum amore
infinitum

Vox Dei

pulchra es
vos mirabilia
enim me     pacem
requies              mihi
angelos         calore
implet           me
cum amore
infinitum

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-11 16:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
I sanning är det så.
2016-04-12

    ej medlem längre
Quoque vox tua, o Nina, pulchra est!
2016-04-11

  mike irow
röst
Dei
cum amore
vackert
skrivet!!!
2016-04-11

    Dan Myrbeck
Applåder!
2016-04-11

  M:tin
Så fint kreativ hon är!!!!!!
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP