Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning av Marc Chagall 1944


Drömmar drömmar

 

 

Drömmar drömmar

vackra drömmar

lugna stilla

drömmar

drömmar

stilla stilla

Kärleks drömmar

stilla stilla

drömmar

drömmar

lugna stilla

vackra drömmar

Drömmar drömmar

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-11 21:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt med drömmar.
2016-04-12

  Gisela Nordell
en dikt sombör reciteras med en vacker stämma, så tänker jag mig den
2016-04-12

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2016-04-11

  M:tin
Bara så vackert, vill drömma så!!!!!!
2016-04-11

  ULJO
Drömmar är livets viktigaste beståndsdel. Utan dem stannar vår tillvaro.
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP