Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning av Marc Chagall


Vas?

Kärlek  älskade

älskade blommande vas

blommande blommande 

kärlek nu spira 

älskade 

älskar

dig 

nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-12 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlekens milda spira..fint skrivet!
2016-04-12

  ULJO
Underbart skrivet och vilken fin symbol
2016-04-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Snygg Vas ! Var kan man köpa? Jag skulle behöva en att ha som prydnad på bokhyllan?
2016-04-12

  M:tin
Så vackert!!!!!!
2016-04-12

  mike irow
koncis
och vackrast
vackert spirar kärlek...sitt
djuphet
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP