Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Du hade något,

som jag ville ha.

 

Jag hade något,

som du ville ha.

 

Vi hade båda det,

som den andra ville ha.

 

Vi kunde inte,

byta med varandra.

 

Varför?

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-12 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
spännande fundering
2016-05-13

    ej medlem längre
Gillar texten och speciellt den avslutande frågan:

Varför?
2016-04-12

    ej medlem längre
Och ibland blir det..som man inte
tänkt sig..ju!
2016-04-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Det kan man verkligen fråga sig?
2016-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Det som borde blivit, blev intet.
Ibland dyker det upp osynliga hinder som gör att man inte kan förenas trots att man vill.

2016-04-12

  M:tin
Fin fråga!!!!!!
2016-04-12

  M.Eta
Kärlekens vägar är underliga ibland, mycket sårbarhet, mystik och känslor!
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP