Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar


Orden?

 

 

Hennes tankar når mig alltid där

hans möter mina bara så där

någon skriver det känns

någon skriver

men

orden

de möter mig inte alls?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-13 08:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Zavanna.
2016-04-14

    ej medlem längre
Tomma ord kan studsa mot ögat...men dina ord är fyllda av känslor.
2016-04-13

  ULJO
Fint sagt
2016-04-13

  DominiQueen
-H - J - Ä - R - T - A -
Andas Ditt Hjärta
2016-04-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Ibland måste man bara låta tystnaden säga allt

som inte kan sägas
men som kommer fram
i mellanrummen
2016-04-13

  M:tin
Berör!!!!!!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP