Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus?

Ljus ljus

vi är ljus

Ljus ljus

vi är ljus

vackraste vackraste du

vi är ljus

 

jag viskar  

 du viskar

och rymden viskar mitt namn

och rymden viskar ditt namn

 

ljus ljus

vi är ljus

ljus ljus

vi är ljus

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-13 18:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Carpe candela!
2016-04-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Du får verkligen fram det centrala i den här dikten !

Den MÅSTE bara bokmärkas av mig och förhoppningsvis även av några till :)
2016-04-14

    ej medlem längre
Det finns en melodi i texten. Man kan känna hur den finns när man läser texten. Bra skriven.
2016-04-14

  DominiQueen
Ååå sjung detta vackra!! :-)

Ljussyster
2016-04-13

  ULJO
Ljuset segrar alltid. Vackert
2016-04-13

  Marita Ohlquist VIP
Härligt annorlunda text med djup innebörd!
2016-04-13

  mickech
Tror på ljuset :)
2016-04-13

  M:tin
Vackra varma tankar du sprider!!!!!!
2016-04-13

  aol
Så vackert skaldat,
2016-04-13

  Den lilla tänkande
Lite som ett sångarrangemang :)
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP