Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De Glada Tankarnas Bok/Kapitel 14


GÖR mindre - VAR mer




66/
Ibland är jag bara tillsammans med mig själv, även om det finns människor omkring mig, bara för att jag finner sådant nöje i det.

67/
En av de stora undren i livet var att släppa taget om mitt ego och finna modet inom mig att våga leva i symbios med kraften. Jag insåg då att när jag slutar kriga mot verkligheten finns paradiset på jorden. Inuti mig själv.

68/
Visst är det mötena med mina medresenärer, upplevelserna längs vägarna och valen inför varje vägskäl som gör resan spännande och intressant. Men det är vad de lär mig om mig själv, som gör resan magisk.

69/
Att älska det vackra och ovanliga är enkelt. Att upptäcka det vackra och ovanliga i (den grå) vardagen gör den förtrollande.

70/
"Gamla sanningar" som inte gynnar mig längre har jag ersatt med "Nya" som gör det. Jag är mycket gladare nu för tiden.

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 

 




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-14 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP