Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta?

Min mun sa nej vi ska inte ses mer jag kan inte  hej då

men mitt hjärta slog hårt  viskade i smärta  jag älskar dig 

 

min hand lade på luren svarade inte när du ringde och låste dörren

men mitt hjärta slog hårt viskade i smärta  jag älskar dig för evigt




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-04-14 20:16



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
så fint skrivet..hjärtat vet
2016-04-15

  M:tin
Berör i hjärtat!!!!!!
2016-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Svårt när inte tanken och känslan talar samma språk!
2016-04-14

    Birgersdotter VIP
Ibland är kärlek svår!!!
2016-04-14

  ULJO
Kärleken är svår och styr inte över alla kroppens signaler. Förnuftet vill ett och hjärtat något annat
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP