Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nog ingen hipster....

Jag sträckte på mig och tog tunnelbanan till stan
Efter att ha degat, ha latat mig hela dan

De sista bitarna av vintern dröjer sig kvar
Sökandes i plånboken, så få slantar jag har

Söders höjder pulserar
Söders gator vibrerar

Aftonens rodnad sänker sig över gator
Ett myller av trafik, skräp och skator

Jag minns hur jag vandrade här i yngre år
Med vånda, med kärleksångest ack så svår

En pojke blir till vuxen man och jag känner hur vill ta tag
Ta tag i livet och för mina intressen slå ett slag

Det blev inga vinyler denna stund, men fler chanser får man
Så länge krafterna räcker, så länge orken vill. så länge den kan




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 334 gånger
Publicerad 2016-04-16 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord