Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag?

 

 

Andetag

du famnar mig

en sista gång

du famnar mig liv

 

i floden rinner vi som vatten faller 

faller

 

i glömska

 

viskar han?

hon är borta nu bakom moln

ovan 

 

känner vingarnas slag

vindarnas mjukhet                   av en ängels andetag

 

smeka 

 

hennes själ är där

hennes kropp är här

 

jag vill älska henne nu

jag vill känna henne nu

 

men

det är för sent

 

jag känner himlarna viskar hon

jag känner haven haven

jag känner träden träden

 

min jord

jag är icke längre här

jag är där

 

för alltid där

där regndroppar falla

min själ 

smärta i bröst

tomma läppar

stum själ

 

Andetag

du famnar mig

en sista gång

du famnar mig liv

i floden rinner vi som vatten faller 

faller

i glömska

 

viskar hon?

hon är borta nu bakom moln

ovan 

 

känner vingarnas slag

vindarnas mjukhet av en ängels andetag 

 

smeka 

 

hennes själ är där

hennes kropp är här

 

jag vill älska henne nu

jag vill känna henne nu

 

men 

det är för sent

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-18 14:16



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
Sorglig, poetisk, målande vacker med hopp
2016-04-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Helt episk text - litet tungsint defaitistisk i mitt tycke - och Varför? - Ja... tror inte att jag kan/vill, komma med några filosofiska utläggningar här.

Väl skrivet iallafall bra.
2016-04-18

  M:tin
Sorglig känsla!!!!!!
2016-04-18

  Max Poisé VIP
Vacker och fullständiga känslor med sorglig underton och en så tydlig vilja att hoppas att det kommer att förändras!
2016-04-18

  Anya VIP
Vacker meditativ text med vändning i slutet.
2016-04-18

  Flicis VIP
En sorg finns i texten, fastän den är hoppfull - på något vis.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP