Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

Du vet ju hur jag älskade dig

du vet 

 

du vet att jag älskade allt

allt som du gjorde

 

du vet att jag älskade 

din själ

som du älskade min

 

du minns när jag skrev dig min kärlek

med ord 

med kärlek

 

från min själ till din

 

du vet hur mina ögon brände

som dina

 

du vet

hur du kände min själ

 

men vi sa adjö

för jag hade inget val

 

men jag tänker på dig

 

varje dag

 

jag älskar dig 

som vi sa

som du sa

ja det vi sa till varandra

 

du vet

du fick mig att skratta att le

du fyllde mig hel med kärlek

 

du vet

 

allt du var 

är magiskt än idag

du vet

 

jag älskar dig

 

du vet

som vi sa

 

vi ses i nästa liv

och jag väntar på dig

 

förevigt




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-18 18:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt bra text.
2016-04-18

  Solstrale VIP
Det sjunger, det rytmiska svänger in med en fin kraft in i läsarjaget, vibrerar i bastoner, tack för du delat just denna, för vad skulle vi då tag oss till denna dag? :)
2016-04-18

  Goraxy 89 Orion VIP
skall jag säga lakoniskt och torrt att "det här var ju en riktigt bra text" :) NEJ... för då ljuger jag å det är fult att ljuga! NEJ... det här är igen en otroligt fantastiskt skönt tokvacker (vad mer?) Dikt - Sång - om man skulle ta och tonsätta den? - spelar du gitarr? - det borde du göra.

Min eloge till en gudinna.
2016-04-18

  ULJO
Briljant skaldat
2016-04-18

  tidsliv
En vacker text om längtan och kärlek. Väldigt fin.
2016-04-18

  Sofhia Wirström
Så berörande och vackert
2016-04-18

    Dan Myrbeck
Bra om olycklig kärlek
2016-04-18

  mickech
En vacker och fin kärleksförklaring :)
2016-04-18

  M:tin
Berörande vackert!!!!!!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP