Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskades? ( Haiku)

Du är mitt hav

som jag är ditt

vi är de älskades hav




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-19 08:50



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker känsla skänker orden!
2016-04-19

    Dan Myrbeck
Bra om att
våga älska.
2016-04-19

  Bo Himmelsbåge
Härlig dikt om Kärlekens brusande hav
där de älskande möts
för fulla röda segel...!

2016-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text om tvåsamhet i den bästa av världar!
2016-04-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Vacker Lyrik - Havet Havet drömmer om havet - När - Skall jag få segla på haven igen?
2016-04-19

  mike irow
vackert
konstanterad....
2016-04-19

  M:tin
Så vackert!!!!!!
2016-04-19

  Sofhia Wirström
så fin haiku
fin kärleksförklaring
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP