Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

Vem är du i mitt hjärta?

Vem är jag i mig?

Vad vill jag?

Vad känner jag?

Det var längesedan jag frågade?

Så jag frågar nu?

Och väntar på ett svar.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-20 08:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det är bra när texter
ställer frågor.
2016-04-20

  Sofhia Wirström
fina rader
viktig uppmaning
stanna upp
fråga oss själva
vilka vi är
2016-04-20

  mike irow
och sorsna udda vackra baklänge
lästa
av mig
2016-04-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Lyssna - bara lyssna - bliv stilla - lyssna! - hör du vinden? - hör du havet? - Lyssna - svaret i vinden, i havet, i stjärnorna om natten, i månljuset - Svaret som ligger djupare, strax under ytan......
2016-04-20

  M:tin
Fin och berör!!!!!!
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP