Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skog?

 

I skogen hon går

plockar

små blommor i sin hand

vackra

känner de fina

de talar till henne

hon lägger dem mot sin näsa

doftar försiktigt

så att de inte går sönder

mot sina mjuka läppar

hon ler

känslor vaknar

av ömhet

hon älskar blommorna i sin hand 

naturligt

betraktar dem

hur vackra de är

små små blommor

och en liten och nätt

med gröna blad och vita blommor

påminner henne om liv

liv

år har kommit och gått

blomman har vaknat och dött vaknat åter

död och liv

naturen som grönskar liv nu

trädens stammar och jorden     växter och allt detta liv

solen silar igenom trädtopparna    ner i den lilla gläntan av grönska

hon njuter den

plockar små blommor

vackra

liv har format dem

blommorna

så fina vackra

kanske som livet?

kanske som själen?

hon älskar dem

blommorna

lägger dem försiktigt i sin hand

bevarar dem ömt

för de påminner henne om det

det som hon älskar?

i evigheten?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-20 11:35



Bookmark and Share


  rondell
Så vackert skriftat. Jag ser det som en tavla. Så fin!!!
2016-04-21

    ej medlem längre
Nina!
2016-04-21

  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna :)
2016-04-21

  ULJO
Du målar naturens härliga möte med dina vackra ord
2016-04-20

    Dan Myrbeck
Vackert & finstämt
återgivet.
2016-04-20

    Birgersdotter VIP
Fin bild skapar dina ord
2016-04-20

  DominiQueen
Ömsint. Vackert.
2016-04-20

  Anya VIP
Tycker om textens innehåll med blomman i centrum. Ser vitsippor framför mig... Gillar hur du väver in döden och livet.
2016-04-20

  Sofhia Wirström
ser dina ord framför mig
så vackert skrivet
2016-04-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Målar en blomsteräng med blommorna i flammande, starka färger med vilda expressionistiska penseldrag – och ibland breder jag ut färgen med mina bara händer, låter den expandera och fylla duken. Sedan målar jag Dig 'Ninananonia' dit konturlös, som en lätt purpurfärgad sky över ängen :) Vad tycks om den färdiga tavlan??

2016-04-20

  M:tin
Vackert Nina!!!!!!
2016-04-20

    ej medlem längre
Du målar en vacker tavla med orden.
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP