Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck?

Hennes läppars avtryck

på din vackra himmels skrift

 

skapar känslor av himmelen

så underbara i

 

hon är drömmarna

i liv efter liv efter liv

 

vackra  ja vackrast

som vandraren i tiden där hon går







Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-04-20 13:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livfull :)
2016-04-21

  Sofhia Wirström
så vacker
så spröd
så skör

2016-04-20

  Karina"Kia"
Drömskt vackert som en andlös känsla sätter spår

Spegling i solen,månen och himla vackra stjärnor som vandrar och påverkar vår tid i nu!

Så underbart du skriver!
2016-04-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Den här gjorde du verkligen Fint - Maken till dikt..... Jag bara säger det....
faller till marken bedövad stum.

Skall skriva något om avtryck nu tror?

Den här blir bokmärkt av mig!
2016-04-20

  M:tin
Hon skriver så bra!!!!!!
2016-04-20

  mickech
Helt underbar!!
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP