Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljus


Kärleken

 

 

kär

leken kär

leken kär

lek

en

Kärleken är vacker kärleken är ren

kärkleken är varm kärleken ser

Kärleken är vänskap

Kärleken är godhet

Kärlek är att ge

Kärlek är att älska

Kärleken är fullkomlig

Kärleken är hel

Kärleken är mjuka toner

ja som vacker musik

Kärleken helar inuti

Kärleken är ljus och energi

Kärleken är det man ser men inte alltid ser

Kärleken är det man känner i hjärtat

kärleken känns ibland litet trevande

men ibland desto mer

Kärleken är ett mirakel

Kärleken skapar liv

Kärleken finns i tankar

och i vacker poesi

Kärleken känns i orden man läser

Kärleken syns i ögonen på människor man möter

Kärleken känns i hjärtat när själ möter själ

och när ljus delar ljus

ja då är kärleken alltid där

Kärleken känns i hjärtat där själen är




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-04-21 12:41



Bookmark and Share


    Rhododendron
Åh, fin
2016-04-25

  M:tin
Jag skulle vilja påstå att Ranelid har fått en stor konkurrent :)
2016-04-23

  Gisela Nordell
kärleken finns i din poesi och förmedlas fint till mig där den landar i ett leende
2016-04-21

    Birgersdotter VIP
Kärleken är allt!Fin text
2016-04-21

  Karina"Kia"
DUNS..nu slog jag näbben i datorn...
Guuu! Va jag älskar ordens dikt..
Man blir både kärlekskrank och lite klen!

Kärlekens band bids ihop..Jag dånar!

Vackert vackert och lysande kärleksvackert så man mjuklandar i alla det vackra bland kärlekns ordvalser som skrivs som musik..
Som en vacker vals!
2016-04-21

  Änglaögon
Vacker kärleks lek.
2016-04-21

  ULJO
Kärlek, kärlek
2016-04-21

  Sofhia Wirström
visa rader
vackert förmedlat
2016-04-21

    Dan Myrbeck
Klart bra beskrivning!
2016-04-21

  M:tin
Ljuset är Nina, bokmärker den!!!!!!
2016-04-21

  Bibbi VIP
Njutbar visdom.
2016-04-21

  DominiQueen
Tack så vist och vackert.

2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP