Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt med äkta kärlek

 

 

Dina ögon ser förbi mig. Något i ögonvrån ger dig ett skimmer jag aldrig sett. Ska jag be dig om ursäkt, säga ett förlåt...för något jag aldrig sagt eller gjort?

Tillfällen ges, tillfällen tas, vi älskade oss genom drömmar och stjärnfall.

Du ber till högre makter, lägger dig på knä, men jag, jag...

Min tro faller med dig, mina önskningar synas i mitt inre. Utan vägledning blir jag svag.

Långt bortom sans och förnuft faller jag likt ett höstlöv utan chans att återfå sommaren som var.




Fri vers av genni VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-22 22:41



Bookmark and Share


  petter rost
Lika vacker som smärtsam är denna din dikt.

Och de här orden:
"Tillfällen ges, tillfällen tas, vi älskade oss genom drömmar / och stjärnfall"
har för mig en besynnerlig lyster – de berättar med stor innerlighet om en upplevd storhet i ditt liv.
Men "Ska jag be dig om ursäkt, säga ett förlåt...för något jag aldrig sagt eller gjort?" – det tycks mig som att det var i detta under och över ni ändå fastnade. I denna fördömda ordning kvinna–man.
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP