Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den älskade?

 

 

Din röst älskade

är den vackraste av röster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dina mjuka stönande läppar

formar så vackra mönster under min hud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din hud är så len och fin 

visar mig min längtan efter din kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För du gör mig hel i din famn

när jag svävar ovanför och in din himmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Där under ditt varma täcke

blir jag äntligen den älskade

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-22 23:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Dina mjuka stönande läppar"
hey, den går ju alltid Hem+
2016-04-23

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag undrar just hur man kunde kommentera en text lik denna? Skall man säga att den är intim? Skall man säga att uppläggningen är originell och fyndig? Tänker på en bokutgåva - en strof per sida..... Kunde fungera. /

Berörs och samtidigt på ngt sätt Inte alls !
2016-04-23

  rondell
Mycket längtansfull o vacker!
Instämmer med Sparre.
2016-04-23

  M:tin
Jag berörs så av en sån här text!!!!!!
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP