Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din?

Du skriver mina vingar 

som mjuka moln svävar

du skriver min himmel blå

och fåglarna och sången

du skriver mitt vatten vackert

stilla mjukt 

och min själ underbar

du skriver mig 

livets sång

ja änglarna dansar

i din kärlek




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-23 08:48



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Underbart att läsa denna text - du uttrycker dig med en sådan drömmande skärpa att man (nästan) kan se sig i din dröm som den där svalan som pilar över din himmel, antingen på jakt, eller för bara nöjes skull. Solen står i zenit å skyarna är lätt rosafärgade där :)
2016-04-23

  DominiQueen
Ljuvlig förälskelse andas Dina ord
2016-04-23

  M:tin
Ljuvligt skrivet!!!!!!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP