Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräset? (Haiku)

Det gröna gräset

är faktiskt inte så grönt

som himmelen tror?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-25 09:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket som inte är som man tror... innehållsrikt på få rader.
2016-04-25

  ULJO
Så är det nog gräset är ju alltid grönare någon annanstans
2016-04-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Varför inte då?
2016-04-25

    Peter Söderqvist
Underbar brytning med himlens tro.


2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP