Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns?

Ska du komma nu?

och ta mitt hav?

ska du det?

jag vill ju det egentligen.

det har jag alltid velat.

sedan jorden skapades.

men jag trodde att mitt hav var mitt

att du hade ditt eget?

hav

men så fel jag hade

och ibland känns det bra att ha fel

hav det är vackert att längta till det

och det gör jag alltid

jag älskar ju doften av salt

jag älskar ju när vågorna slår mot klipporna

för det känns ju så vackert i mig då

vi delar samma hav du och jag

men ibland känns det som att jag bor på en annan kontinent

någonstans långt där borta

kanske på andra sidan jorden

kanske i ett annat universum

jag tror nog att havet låter likadant där?

att det känns just så

som havet alltid känns

särskilt när man ser på den vackra himmelen

ja då vet man hur det känns

när man är det?

ja hur det känns

när havet möter sin himmel.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-25 09:23



Bookmark and Share


  Nannie
väldans vackert
2016-04-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag är det inte lustigt när man tänker sitter jag här i ett parallellt universum och läser dina texter - - - hur kom dom hit? Finns det ett öppet maskhål genom rumtiden och en portal någonstans här? På vilket sätt skiljer sig våra Universa? Ingår Vi i ett Multiversum och är Havet mellan oss beläget där? Hur känns det att färdas 100 000 ggr snabbare än ljuset? Det finns så många frågor.....
2016-04-25

  ULJO
Oh så vackert
2016-04-25

    ej medlem längre
jag var vid havet senast 20 når sen i Falkenberg. gjorde som lundell och kysste havet.
2016-04-25

  M:tin
Vackert Nina!!!!!!
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP