Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyser?

Mitt barn

du lyser i själ

vandrar i tid

 

se

hjärtat bär

allt det där

 

kärlek hopp tro

 

ditt hjärta är öppet

din famn en bro

 

vägen in är vacker

full av ljus

av kärlek

 

låt dörren vara så

öppen för de som kan  se

ljuset kärleken

 

för störst av allt

är kärleken

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2016 Ninananonia

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-25 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Njuter av din poesi.
2016-04-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Jah Jah Jah säger Jag och instämmer i Orden.

låtfilen oxo jätteskön, hört den bara i annat arrangemang.
2016-04-25

  Bibbi VIP
Ja, "störst av allt är kärleken!"
2016-04-25

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint i ord och musik
2016-04-25

  ULJO
Störst av allt är kärleken, du har så rätt i det. Lysande skildrat
2016-04-25

  M:tin
Vacker visdom!!!!!!
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP