Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så där?


Snurrigt?


Orden haltar
är inte som de brukar

och allt känns som en svart seg massa
och hjärnan hittar inte orden
och de snurrar runt i min inre rymd

så jag får klara mig utan dem idag

famlar en stund i mörkret
hittar ett ord här och där
men ingenting känns riktigt rätt

ögonen grumlas
bokstäver flyter samman
och jag kisar lite
rynkar pannan
och tar på mig livräddaren?




mina glasögon så klart!




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-11-04 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken tur att Din dikt avslutades med att Du hittar Dina glasögonen!

Hade Du haft glasögonen på hela tiden så hade Du komponerat en helt underbar text, som alltid!
2022-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Skönt när det är uppenbart
att glasögon på näsan räcker
för att se tydligt och klart.
2022-11-04

  louisegirl
Haha ja så kan det bli! Brukar säga när det händer, var är mina ögon :)

Störtskön dikt jag gillar mycket!
2022-11-04

  MaLo VIP
Haha! Förstår att vi är lite på samma plats idag (dock kan inga glasögon "rädda" mig) :)
2022-11-04

  Solstrale VIP
Ja glömska, ordsnurr och ord-hurr när du hittar orden igen! Kul tvist på texten! Var det bara glasögonen som fattades!? :)
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP