Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudfil Mike Oldfield -Never too far


Se

Se i nattens himmel dansar en själ

sjunger en sång

änglarnas sång

se stjärnorna blinkar

sprider värme ljus kärlek

tro hopp och kärlek

viskar en ängel

godnatt


Kramar från änglarna 
Och jag är en 
Tack 

 

 Ninananonia 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2016 Ninananonia




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-26 23:26



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Änglaljuv dikt som sprider ljus och värme!
2016-04-27

  ULJO
Änglar finns, du är en av dem
2016-04-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Gillar o Har väl alltid diggat Mike Oldfield :)
2016-04-27

    ej medlem längre
ja, änglapoem.
2016-04-26

  M:tin
Du skriver som en ängel faktiskt :)
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP