Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brister? ( Frihaiku, Senryo))

 

Jag brister

som knoppar

jag brister

 

jag brister

som våren

jag brister 

 

som våren

jag blommar

jag blommar itu

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-27 11:08



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vackra varianter.
Tycker om de korta raderna.
Upprepningarna ger rytm.
2016-04-28

    Peter Söderqvist
Nästan lite Karin Boye över denna.
Fint.
2016-04-27

    Dan Myrbeck
Intressanta
varianter..
2016-04-27

  M:tin
Sorgligt vackert!!!!!!
2016-04-27

    ej medlem längre
vacker. gillar upprepningarna.
2016-04-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Som alla blomknoppar må du brista ut i full blom nu. . . . . "som våren."
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP