Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

 



Jag håller dig så ömt i min hand,

du håller min mer

 




dina fingrar känns mjuka ömma,

elektriska impulser







minnet av djupa ögon möter mina,

går rakt in 

 

 

 

hjärtat smälter återigen,

där sekunder av himlen möter mig nu






din röst,

och min himmel är ljus en stund






och livet känns igen,

 

ända in i gryningen



 

 

 

minnen fragmenten, 

 

bevarade i tiden

 

 



ömma  du,





du var min, jag var din,

 

i ett ögonblick i tiden




oändligt ,

bevarar jag minnet av dig









kanske minns du mig så,

 

som en vacker dröm






och känslan bär jag,



förevigt här




 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-04-27 22:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
så fint berättat!
2016-04-28

  Anoo Niskanen VIP
Mycket fint!
2016-04-28

  Lars Hedlin
Så vackert framfört ;)
2016-04-28

    ej medlem längre
Ord av guld.
2016-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Oavsett vad som händer har man alltid minnena kvar!
2016-04-28

    ej medlem längre
fint och innerligt om äkta känslor.
2016-04-28

  Anya VIP
Fin helhet med musik och text. hon är bra Laleh.
2016-04-28

  Krimskramsan VIP
Jättefint! Den här texten går rakt in!
2016-04-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Väldigt fin musik både orden och tonerna.
2016-04-28

  DominiQueen
Vackert...
2016-04-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
varmböljande i hjärtats korridorer
2016-04-28

    ej medlem längre
Men vad gör man när den andra inte vill minnas?????
2016-04-27

  Karina"Kia"
Minnenas känslighet i denna dikt..
Håller andan när jag läser och samtidigt gör det ont... Livets minnen kan glädja göra gott
Och i denna dikt gör minnen ont,smärtar och samtidig klang av juvlighet hur måttet står fast!

Vilken stor magisk poet Du fina är.. Mina ögon blir tårfyllda av läsningens känsla den ger
A
2016-04-27

    ej medlem längre
-godisminnen
+
2016-04-27

  Max Poisé VIP
Inspirerande!
2016-04-27

  mickech
Så underbart vackert!
2016-04-27

  ULJO
Vackert skrivet och omgärdat av underbart fin musik
2016-04-27

  M:tin
En dröm man vill stanna kvar i, så vackert skrivet!!!!!!
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP