Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: The sun- Interstellar av Hans Zimmer


Flammorna?

 

Gnistor och ljus

 

allt i djup

i ett ögonblick av drömmars poesi

vandrar de i tiden utan skuggor

 

kvinna möter man

 

i djupet av flammorna

älskar de i

den ljuvligaste ömsintaste poesin

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2016 Ninananonia

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-28 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2016-04-28

    Dan Myrbeck
Vacker poesi!
2016-04-28

  Lena Själsöga Keijser
läser samt ser flammor
ser trädens allts rötter hur allt förenas
i
åderandning
2016-04-28

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2016-04-28

    Peter Söderqvist
Du fångar en brinnande låga
och ger den till oss.
2016-04-28

  M:tin
Så ömsint fin poesi!!!!!!
2016-04-28

  ULJO
Så smärtsamt vackert
2016-04-28

  rondell
Instämmer med Goraxy 89 Orion ! BRA!!!
2016-04-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Är inte livet underbart, trots all smärta.

Musiken, låten jättefin också - Undrar om jag inte har den i någon av mina listor med tusentals låtar?
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP