Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldar (Valborg )

Ikväll brinner eldar

känner  doften av kärlek

vår eld ska brinna

 

allt blir till aska

ger plats en grönskande vår

nu sjunger våren

 

Ikväll brinner eldar

känner  doften av brasa

vår kärlek glöder

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-04-30 16:48



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fin hyllning till våren och kärleken!
2016-05-02

  M M Mannheim VIP
Fin text!
2016-05-01

    Thalia
Fint slut på april månad:)
2016-04-30

  ULJO
En hyllning till våren, fint
2016-04-30

  Fem hjärtan VIP
Så vackert!
2016-04-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Må alla eldar brinna ikväll :)
2016-04-30

  M:tin
Vackert!!!!!!
2016-04-30

  Katinka VIP
Stämningsfullt!
2016-04-30

    ej medlem längre
This is my babe!
2016-04-30

  rondell
Åhh.. Du ger oss vårstämning! Tack!
2016-04-30

    ej medlem längre
ja, nu kan man säga det är vår. om några dar spricker löven ut. bara vänta på det. men sommaren kan nog bli en överhet mara.
2016-04-30

  Anya VIP
härligt...nu är det sannerligen vår. Stämningsfyllt med bild och musik till.
2016-04-30

  KYREUS of Sweden
Så vackert skaldat!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP