Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagarna som går det är livet


Tidsuret

T I D S U R E T

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Ögonblicket är ditt

Dagen tillhör Dig

Livets tid är nu


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤




Fri vers av rondell
Läst 380 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-03 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så är det, väldigt fin
2016-05-26

  Sofhia Wirström
Tycker väldigt
mycket om
2016-05-22

  Lars Hedlin
Stunden är NU! :)
2016-05-08

  Solstrale VIP
Klarhet i klokskap vishet att dela! Behövs en sådan som dig:)
2016-05-04

  Bibbi VIP
Så viktigt att lära sig leva i nuet.
2016-05-04

  Ninananonia VIP
Fina rader
2016-05-04

    Peter Söderqvist
Du uttrycker det med så få rader. Bra!
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell