Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljust och fräscht.

I vissa hem
finns skyltar som talar.
Ta vara på.
Fånga nuet.
Ingen lyssnar.
De är upptagna
med att skaffa fler skyltar.
Det vita utplånar
varje chans till personlighet.
Det nötta är fabriksgjort.
Sovrummet påminner om ett hotellrum.
Kanske kommer man hem
eller bort.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-04 19:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skriftat!
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP