Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod utan känsel

De pratar med mig
Mina ögon är blanka
och ingen förstår om jag gråtit eller om jag är hög

Men ingen frågar
för varje individs tankebana kretsar endast runt en själv

Jag skrattar bara åt dem
för de förstår ju fan ingenting




Fri vers av artaug
Läst 590 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-04 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug