Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det som har hänt ?


När Vänskap går överstyr!


Hur blir jag vän, igen,
med en som varit sur, -
- sen, förra månaden ?
Som en Kamp mot en tjur!!

Åh, om jag fick önska
nått -- å det Sanning blev:
skulle Vänskap grönska,
å ej Split rå, så skev !

Han va´ min Vän, så snäll, -
den ende jag hade !
Gav mig dator, en kväll,
- vilket, snart, mig gladde !

Koppla´ ihop mig med
det så eminenta ----
Poeter.se ! ~~~~~~~~~~
Så, nu, fick jag pränta !

Vet inte vad som hänt!
Varför är han så lack ?!
Nånnting verkar ha tänt -
kort stubin; det sa 'SMACK'!

Å, med ens, han försvann
ur min 'bekantskapskrets',
- som bestod av - just han !
Allt drivits till sin Spets!!

Tror, det kan sig röra
om nånn oskriven Lag.
Säg, - vad ska jag göra ?
Hur vända Natt -- till Dag??

Handfallen, jag -nu- står
invid hemmahärden --
å slickar mina sår, -
-- allena i Världen ! : (






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-06 11:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det värsta är nog när man inte vet riktigt varför...berörande skrivet...
2016-05-10

  överlevaren VIP
Åh jobbig och smärtsam situation men bra ordat!
2016-05-08

  Åsa Njunjes
Innerligt skrivet om vänskap och saknad därefter. Hoppas hoppas att han kommer åter snart.
2016-05-06

    ej medlem längre
Tänk efter vad som kan ha hänt innan, kan det vara något han blev stött på?
Bra att du fick datorn så har du åtminstone skrivarvänner...
2016-05-06

    Dan Myrbeck
Du måste fråga vad det beror på!
Endast ärlighet kan rädda
vänskap.

Kram!
2016-05-06

  bumerang
Ha tålamod och stå fast. För Du har ju honom fortfarande som din önskade vän. Snart kommer Någon förklaring.
Skicka dikten till honom!!
2016-05-06

  Anya VIP
Det sociala spelet är komplext och varför någon helt plötsligt avbryter en relation är svårt att gissa. Känner igen mig i din text...
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf