Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ämnesomsättningen fortgår !


Fattas, - nu,- bara -- DU !


Vaknat upp till
en ny Morgon
i Livet ...

Poeterna syns -
inte till - de,
kanske, sover ?

Eller, - älskar, - -
denna strålande
lördag-f.m. --

Så, härligt att ha
funnit ett Forum -
fullt av likasinnade !

Talar om Poeter.se -
- Sveriges största
Skrivarsajt !

Lammen, -- de
brådskar vid
Soluppgången!

Äsch, försökte
bara, skriva
nått poetiskt!

Ätit lite sallad
med goa - -
tomatbitar.

Skitit!, - skönt för
magen, - i typ
en halvtimme..

Återstår : Resten av
Livet. Njuter å tar,
tacksamt, emot.-






Fri vers av Marianne Räf
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-07 09:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Kul funderingar...roligt att läsa...
2016-05-10

    Dan Myrbeck
Underhållande och bra!
2016-05-09

    ej medlem längre
rolig den här.
2016-05-08

  Lars Hedlin
Gillar din text!
2016-05-08

  överlevaren VIP
Härliga rader, med glimten i ögat!
2016-05-08

    ej medlem längre
Trevlig morgonläsning, ja det är nog glest mellan kommentarerna så här på lördag förmiddag. Strålande vårväder till på köpet!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf