Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Expansion

Tänk om våren
gick kräftgång  
från sommar 
till vinter 

tänk om Zlatan
gick på sina egna
små finter

tänk om
sångfågeln
svalde de vackraste
toner

tänk om
träden
fick stå där
med avklädda
kronor

tänk om
fjärilar
flydde
från vinge till
puppa

tänk om
båten 
fick ligga
på backen
och guppa

våren
livets vision
en expansiv
explosion

den dribblar
och skjuter 
i mål

den sjunger
för allt vad 
den tål

den fyller
med grönska
sin skål

den flyger
ur puppor
och hål

den flyter
på vågornas
vrål




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-07 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren