Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obskyra rader.


Skum Dikt


Drömmarna, de tar en Tur
till en främmande Natur.

Allt, är icke det man ser.
Tungt, Mojängen faller ner!

Gråskalorna vevas runt.
Är det, verkligen, så sunt!?

Du, höge friherre, - stor! - - - -
ÄR du så djärv - som du tror?!

Med vin, döptes hans hjässa!
Säg, - det EJ blir Skilsmässa!!!

Ut, kom du ur din dimma. - -
DET var Ankomstens Timma !

Då när han kom, - den Siste, -
- jag Jungfrudomen miste.

-Det var eld & British Steel..
Föll, för den Älskades Pil ! ---->





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 450 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-07 13:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig jargong i dikten! :)
2016-05-08

  överlevaren VIP
"Gråskalorna vevas runt".
Gillar, bra!
2016-05-08

  Ninananonia VIP
Jag gillar den mycket.. Kanske är det en synsk dröm.. ?
2016-05-08

  H.C.B
förstår inte mycket av denna. men kram!
2016-05-08

  ULJO
Fint skrivet med rim
2016-05-07

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksminnen heta -
2016-05-07

    ej medlem längre
Heta minnen!
Bra skrivet, flyter så fint!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf