Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel för mig

Alla dessa nätter
Som blev till morgon
Som blev till år
Där låg vaken och undrade vad som
Var fel på mig
Sökte svar i det fula tak
Som jag stirrat sönder
Efter något idiotiskt svar
Varför du alltid blev så arg
Varför du behandlade mig illa
Och varför du alltid valde annat
Varför du stötte på andra tjejer

Efter tre år
Som bara blev värre
Såg jag svaret i mina ögonlock
Det var inte jag
Det var du
Jag var rätt
Alltid rätt för mig själv
Det var du
Som var fel
För mig




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-08 00:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra konklusion!

off he goes
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina