Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller, är du häst-tokig ?


Haj-biten !


Sommarhettan i maj
minner om skär Åtrå!
Är, nog, en aning skraj.
Hur är det, - Kärlek få ?
Som att möta en haj !

Går ej å undvika, --
när den kommer nära!
Ni -kanske- är lika, -
- men är BÅDA - kära?!
Av Vällust vill skrika ??

Du önskar att du får
rätt sorts Uppmärksamhet.
För, FEL kan ge dig sår,
av Hajen, indiskret, --
som lämnar fula spår!

Känn hans vassa tänder
emot ditt tunna skinn!!
Kanhända du 'tänder', -
när -styggt- de tränger in?!
Ini bröst och länder...

Du vill simma i land
å -kanske- föredrar -
hästen, där uppå strand, -
- som tar dig i försvar
vid Soluppgångens Rand?!

Oavsett, du gillar
en haj - eller en häst,-
- vad det gäller killar, -
så tar du den som bäst
gör så dit du trillar !

Huvudsaken är, väl,
ni båda blir nöjda !
Man vill va´ hjärtesäll,
sig tillsammans fröjda!!...
Får hoppas han är snäll !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-08 20:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Jaa...huvudsaken är att alla blir nöjda...härlig dikt...
2016-05-14

    Dan Myrbeck
Kärleken är inte lätt att haja
för den är något i hästväg.
2016-05-09

  ULJO
Du är ju suverän
2016-05-08

  Solstrale VIP
Finurligt lätt att ramla in i och bli bortförd i tankar av,,, ja vi får hoppas han är snäll,,, med glimt i ögat så ingen blir skraj! :)
2016-05-08

    ej medlem längre
Mästerligt diktat!
Hoppas dock att han inte biter så illa.;)
2016-05-08

  överlevaren VIP
"Kanhända du 'tänder', -
när de, styggt, tränger in?!
Klurigt, bra!
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf