Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske



vill säga så mycket
men allt fastnar
antingen i svalgen
eller displayens
knappar

kanske
är de inga
viktiga ord

kanske är dem
för djupa

kanske
orkar jag nte
argumentera

därav stannar
dessa ord inom mig

~~~

glädjen i mig sprudlar
jag känner detta

fast jag har svårt
att visa
de där leendet


kanske
är dina skämt
för svåra för mig
att ta emot

det är inte det
att jag inte förstår
de gör jag
jag förstår direkt

kanske
lär jag mig
att skratta med dig
åt mig

kanske
lär jag mig "skämta"
på samma sätt

men då är kriget
ett faktum

ty jag kan inte
göra mig lustig
inte ens
på tu man hand

över någon
jag håller av

~~~

kanske
är allt bara
en dröm

där verkligheten
jagar mig
hack i hälarna

endå önskar
jag aldrig vakna

för jag drömmer att
vara din bara din
som att vara
ditt extra hjärta..
de där externa
som ger dig kraft
när din sinar

för jag önskar
tjafsa leva älska
med dig
om och om igen..

förutan den
där ilskna heliga
förbannelsen

som poppar upp
likt en liten djävul

fast han
är rörande söt

Ja

jag önskar allt
med oss tillsammans
som vi är skapta
utan undantag

utan rädsla

bara hjärta















Övriga genrer (Drama/Dialog) av agneta pichler
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-09 20:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, visst kan man känna
kluvenhet..
2016-05-11

    ej medlem längre
Berörande ord ur din hand..
2016-05-10

  Sofhia Wirström
dina rader berör
går in i det innersta
2016-05-10

  ULJO
Berörs djupt av dina ord.
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler