Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min Tid.


Lyckans Låt


När, jag hör den där låten:---
"Your Time will come", känner jag
budskapet stillar gråten - - - -
och jag blir mer stark -- än svag,
ger Ledsnaden på Båten !

Orden, de är så fina, -
spelar på hjärtesträngar !
Jag behöver inte grina, --
utan en fin karl gängar;
detta tar bort all pina !

Å, den skall komma, - min Tid,
å rädda mig från Nésan!!
Och, jag får Kärlek, så blid..
Den Eviga Slutresan,
då, jag har fått -- Sinnesfrid !

Jag får komma in i en
bättre - å skönare Trall !
Skall skaffa mången vän
Å ej va´ ett hopplöst Fall -
i Amour, - som längesen!

Sången gör, jag bättre mår --
å gläder mig vid Tanken
på Kärlek vid träd å snår!!
Så, jag får ge mig Fanken
på att det på så sätt går ! !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-12 13:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, håll fast vid den låten...det ger hopp...
2016-05-14

  ULJO
Musik är som balsam för själen och din text är suverän
2016-05-12

    ej medlem längre
Musik har stor påverkan på vårt humör.
2016-05-12

  överlevaren VIP
Skön rytm i dina ord!
2016-05-12

    ej medlem längre
Fin musik är terapi och kan trösta många gånger. Fina ord också i låten...just för dig när du var ledsen...
2016-05-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Dethär låter som en fantastiskt positiv livsinställning - trots kampen och svårigheterna finns allt hoppet kvar - Grattis :)
2016-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Ja, tänk vad en sång kan påverka våra sinnen på ett positivt sätt!
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf