Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRREGN - haiku

Ett vårregn faller

jordens torka befruktas

föder grönskande




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-19 16:57



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Här tar jag på mig min regndropps skärm..vackert så det dryper när regnet kysser mark!
2016-05-22

  ResenärGenomLivet
Ja, det är så ljuvligt...underbar haiku...
2016-05-21

  Rise Little One
Härlig uppvaknande!
2016-05-20

  Sofhia Wirström
regn ger nytt hopp
regn ger liv
2016-05-19

  M.Eta
Ja, regn och sol gör mycket för växtligheten. Så sant skrivet!
2016-05-19

  ULJO
Jordens källa till näring i dina fina ord
2016-05-19

    Dan Myrbeck
Samma tema som Dryséns haiku - bra
2016-05-19

    ej medlem längre
Sensuellt....vackert.
2016-05-19

  Fem hjärtan VIP
Underbar dikt om det viktiga och mysiga vårregnet!
2016-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Livgivande, ja!
Kan vara riktigt mysigt dessutom.
2016-05-19

  mike irow
gillar dikt o regn i
alla avseenden...
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP