Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- du

Öppnar ögonen och ser
Det är ju du!

Jag visste att det skulle bli du




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-16 19:28



Bookmark and Share


  Zandor
sicken tur....
2016-08-12

  Solstrale VIP
En fin insikt! Vacker!
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina