Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på svar





inatt jag gjort något
jag ångra skall

inatt jag bett
om kärlek i helhet
inte som behov

inatt jag gjorde
(s)våra val

nu ensam
jag förmodligen
kommer gå

~~~


en själ som tror sig
vara stark
i sin ensamhet

är Hans själ

så lik min
så sargad av gårdagen

varför denna barriär
när jag finns här


nu snart
får jag svar
om han
mitt hjärta
behöver

om inte

står jag alena igen

~~~

när man.älskar
gör man det två
som tillsammans













Övriga genrer av agneta pichler
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-20 09:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden berör ...Men finns både styrka och hopp i detta :) kram
2016-06-03

  Fem hjärtan VIP
Naket och mycket berörande.. Kram
2016-05-24

  Järnkatten
Naket, ärligt och med ömhet beskriver du det svåra alla kan ställas inför, men du är inte ensam <3..

2016-05-20

    ej medlem längre
Känns jobbigt, berörande är dina ord..
2016-05-20

    Dan Myrbeck
Naken och berörande - bra!!
2016-05-20

  stig wikman
Känslosam text
( och bra )

KRAM TILL DEJ.
2016-05-20

  Maria Sundelin VIP
Fint och fullt av känsla
Kramar
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler